Weboldalakat készítünk kisvállalkozásoknak.
Multi Autho Blog Wordpress Plugins

Mennyibe Kerül Egy Weboldal?

Weboldalt mindenkinek

Manapság az internet elterjedésével egyre több ember viszi online felületre vállalkozását.

A webshopok elterjedésével ma már bárki rendelhet több ezer termék közül az interneten. Nincs sorban állás, nincsenek eladók, ezért ez egy sokkal egyszerűbb módja a vásárlásnak.

Amennyiben saját weboldalt szeretnénk létrehozni, úgy számolnunk kell azzal, hogy az üzemeltetési költségeken kívül, karban is kell tartani oldalunkat.

Lentebb összegyűjtöttük a legnépszerűbb weboldal típusokat, és az ehhez tartozó indítási és üzemeltetési költségeket.

Bemutatkozó oldal

Egy bemutatkozó oldal ára elérheti a 25,000 – 50,000 ft- ot, és ha felbérelünk egy designer-t, aki minden egyes elemét külön tervezi meg, úgy elérheti a 100,000 ft-ot is.

Webáruház

Egy webshop ára átlagosan 150,000 – 400,000 ft – ig terjed attól függően, hogy mekkora csapat kell az elkészítéséhez. Manapság bárki létrehozhat magának webshopot az ingyenes tartalomkezelő rendszerekkel (pl. WordPress), viszont egy cégnek, akinek milliós forgalma van, már komoly csapat kell ahhoz, hogy zökkenőmentesen működjön a rendszer.

Az egyedi design, és programozás itt is megdobhatja az árat. A HWR mind a két verziót el tudja készíteni, így ha Ön egy nagyobb céget szeretne interneten megjelentetni, úgy zökkenőmentesen tudja üzemeltetni webshopját.

Amennyiben kész a működő webshopunk, úgy foglalkozni kell az utána következő termékfeltöltésekkel, statisztika elemzésekkel, vásárlók kiszolgálásával. Erre általában elegendő egy ember, így minimalizálni lehet költségeket.

A hírlevélküldés és kuponozás is vásárlókat hozhat, ezek külön időt igényelnek, de egy jól megtervezett akció megdobhatja a forgalmat.

Céges weboldal

Egy céges weboldalon általában teljesen egyedi funkciók vannak. Minden cég mással foglalkozik, épp ezért ajánlott teljesen egyedire készíteni.

Átlagosan 200,000 – 500,000 – ig terjedhet az ára, itt is függ az elképzelésektől, például szükséges -e külön regisztrációs rendszer létrehozása, felhasználói profilok, esetleg egybe van-e építve a weboldal egy webshoppal.

Természetesen egy céges weboldal is termelhet bevételt, hiszen egy jól megépített weboldal forgalmat és ügyfeleket hozhat.

Itt is fontos a folyamatos frissítés, hasznos információk feltöltése az adott témával kapcsolatban.

Attól függ

Természetesen minden weboldal más és más, így nem lehet egy konkrét árat mondani. Sok függ a tervezett felhasználási felülettől, milyen motor van alatta, mekkora forgalom lesz rajta stb.

Ha csak magáncélra szeretnék, úgy WordPress segítségével bárki létrehozhatja saját weboldalát, ha komoly bevételt hozó weboldalt szeretnék, úgy viszont érdemes profikra bízni a munkát.

A HWR-nél minden esetben egyedi árajánlatot állítunk össze, és a költséghatékonyságot tartjuk szem előtt.